Nouwensbogaers

Unieke vloeren van Nouwensbogaers

Advies over Nouwensbogaers

Nouwensbogaers vloer kopen bij Stigter Interieur in Schoonhoven

De vloer vormt letterlijk de basis van het interieur. Het inrichten van de woning begint bijna altijd bij de keuze van de vloer. Warm of koel of vooral praktisch. Hard, zacht of hout? Dit alles kan van grote betekenis zijn voor de akoestiek of ligt het accent juist op duurzaamheid.

Stigter Interieur in Schoonhoven verkoopt vloeren van Nouwensbogaers. Ben jij op zoek naar een vloer met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje.

Voor elke stijl een vloer van Nouwensbogaers bij Stigter Interieur

Er is een grote keuze in kwaliteiten, kleuren en toepassingen. Tapijt is ook goed geschikt voor op uw trap, u heeft namelijk minder kans om uit te glijden, omdat tapijt lekker stroef is.

Wil je weten welke kleur en kwaliteit bij jou past? Kom langs in onze showroom in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht

Persoonlijk interieuradvies

Stigter Interieur, jouw Nouwensbogaers specialist in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht.

Stigter Interieur is dé Nouwensbogaers specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Nouwensbogaers en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Schoonhoven naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Nouwensbogaers vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook