Duette® Shades bij Stigter Interieur

Duette® Shades bij Stigter Interieur

 

✔ Voor elk type raam  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

De kracht van Duette® Shades komt uit de honingraatstructuur. Natuurlijk zorgen de kwalitatief hoogwaardige stoffen voor uitmuntende eigenschappen, maar de dubbele stoflaag maakt de raamdecoratie écht uniek. De isolerende werking van de honingraatstructuur is één van de grote voordelen van Duette® Shades. En de looks van Duette® Shades mogen er trouwens ook zijn. Met de strakke vormgeving kies je voor een prachtige raamdecoratie. Stigter Interieur heeft een uitgebreide collectie Duette® Shades.

Wat zijn Duette® Shades?

Een dubbel plisségordijn. Dat is wat een Duette® Shades eigenlijk is. De twee lagen stof komen samen in een honingraatstructuur. Door deze structuur isoleert het gordijn perfect. Zo blijft het lekker warm in de winter en zorg je voor verkoeling in de zomer. Verder filtert het Duette® Shade het licht, werkt het geluiddempend en creëer je maximale verduistering wanneer je wilt. Met dupligordijnen kun je volop variëren. Helemaal als je ervoor kiest om het gordijn vrij in het kozijn te hangen. Je beweegt het dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Een andere interessante optie is het twee-in-één model, waarbij je in één gordijn bijvoorbeeld een verduisterende stof combineert met een lichtdoorlatende stof.

Duette® Shades

Luxaflex® is één van de topmerken die je tegenkomt in de collectie Duette® Shades van Stigter Interieur. De Duette® Shades zijn het resultaat van puur vakmanschap. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende trendy stoffen en patronen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Dan vertellen ze je ook meteen hoe je jouw dupligordijn met het TruFit® systeem direct op het glas bevestigt zonder dat je het kozijn beschadigt.

Duette® Shades op maat

Of je nu een rond raam, een recht raam of misschien wel een driehoekig raam hebt, Duette® Shades passen op bijna ieder raam. Wij maken jouw Duette® Shade helemaal op maat. En behalve de afmetingen van je raam, zijn ook je persoonlijke woonwensen belangrijk. Zo bepaal je eerst de mate van transparantie. Ga je voor een volledig transparante stof? Of wordt het een semi-transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Onze vakmensen geven je in ieder geval een advies op maat. En ze regelen ook de montage voor je als je dat wilt.       

Eenvoudige bediening

Standaard rusten we jouw raamdecoratie uit met een optrekkoord of bedieningsgreep. Wil je liever het gemak van een elektrische bediening? Geen probleem. Met één druk op de knop zet je het Duette® Shade in de gewenste stand. En dat kun je op verschillende manieren doen: vanuit je comfortabele stoel met een afstandsbediening of zelfs als je niet thuis bent via een handige app op je smartphone. Laat je verrassen door de technische mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Duette® Shades kopen in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht?

De merken van Stigter Interieur

Bij Stigter Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.