Interfloor

Unieke vloeren van Interfloor

Advies over Interfloor

Interfloor vloer kopen bij Stigter Interieur in Schoonhoven

De vloer vormt letterlijk de basis van het interieur. Het inrichten van de woning begint bijna altijd bij de keuze van de vloer. Warm of koel of vooral praktisch. Hard, zacht of hout? Dit alles kan van grote betekenis zijn voor de akoestiek of ligt het accent juist op duurzaamheid.

Stigter Interieur in Schoonhoven verkoopt vloeren van Interfloor. Ben jij op zoek naar een vloer met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje.

Een Interfloor vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

Zachte vloeren voelen comfortabel aan en stralen sfeer en warmte uit. Bovendien heeft tapijt een geluid en warmte isolerend effect en verbeterd het de algehele akoestiek in uw woning. Daarnaast is het goed voor je gezondheid. In ruimtes met tapijt bevat de lucht 50% minder vrije stofdeeltjes.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Stigter Interieur in Schoonhoven.

Voor elke stijl een vloer van Interfloor bij Stigter Interieur

Er is een grote keuze in kwaliteiten, kleuren en toepassingen. Tapijt is ook goed geschikt voor op uw trap, u heeft namelijk minder kans om uit te glijden, omdat tapijt lekker stroef is.

Wil je weten welke kleur en kwaliteit bij jou past? Kom langs in onze showroom in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht

Persoonlijk interieuradvies

Stigter Interieur, jouw Interfloor specialist in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht.

Stigter Interieur is dé Interfloor specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Inferfloor en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Schoonhoven naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Interfloor vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook