Twist® rolgordijnen bij Stigter Interieur

Twist® rolgordijnen bij Stigter Interieur

 

✔ Trendy rolgordijnen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Het Twist® rolgordijn is een echte sfeermaker. Door de combinatie van transparante en niet-transparante banen, varieer je eenvoudig met de lichtinval. Zodat je precies de hoeveelheid licht in huis krijgt die je wilt. En dat terwijl je niets inlevert op je privacy. Ervaar zelf de voordelen van Twist® rolgordijnen in de showroom van Stigter Interieur.

Wat zijn Twist® rolgordijnen?

Twist® rolgordijnen, of multishades, bestaan uit twee verschillende lagen stof. Deze lagen bewegen afzonderlijk van elkaar, waardoor je op ieder moment van de dag de optimale balans tussen privacy en lichtinval creëert. Je zet het Twist® rolgordijn in drie verschillende standen: open, halfopen of gesloten. En door de horizontale banen hebben de multishades ook nog eens een moderne uitstraling. Op zoek naar een mooie en functionele raamdecoratie? Profiteer van de voordelen van Twist® rolgordijnen.  

Twist® Rolgordijnen

Stigter Interieur werkt samen met de beste producenten op het gebied van raamdecoratie. Zo hebben we de Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® in de collectie. Deze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kiest jouw ideale duo rolgordijn uit één van de drie trendy series van Luxaflex®. Behalve een uitgebreid kleurenpalet bieden de Twist® Rolgordijnen je creatieve patronen met grafische hoogstandjes. Ontdek de collectie Twist® Rolgordijnen bij Stigter Interieur.

Twist® rolgordijnen op maat

Dankzij de veelzijdigheid van de Twist® rolgordijnen passen ze in elk interieur. Van de gordijnstof tot aan de gedetailleerde afwerking, bij Stigter Interieur stel je jouw rolgordijn helemaal zelf samen. Met hulp van onze specialisten zorg je ervoor dat jouw Twist® rolgordijn perfect aansluit op je woonstijl. Kies de juiste kleur, ga voor een uniek dessin en maak het Twist® rolgordijn compleet met een koof en onderlat. Wij komen graag bij je langs om alles exact op te meten. En is jouw Twist® rolgordijn klaar, dan monteren we die vakkundig voor je. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Eenvoudige bediening

Standaard rusten we jouw raamdecoratie uit met een kettingbediening. Wil je liever het gemak van een elektrische bediening? Geen probleem. Met één druk op de knop zet je het Twist® rolgordijn in de gewenste stand. En dat kun je op verschillende manieren doen: vanuit je comfortabele stoel met een afstandsbediening of zelfs als je niet thuis bent via een handige app op je smartphone. Laat je verrassen door de technische mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Twist® rolgordijnen kopen in de regio Schoonhoven, Lopik en Bergambacht?

De grote merken van Stigter Interieur

Bij Stigter Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.